Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Thursday, 15 July 2010

SEMALAM

Semalam...
dalam kol 3 lebih ptg smlm husbend msg kat sy yg berbunyi "nk p cr camera x mlm ni" sy "ikut la..nk p b on je (dlm hati"uit xsabaq plak laki aku ni.xsempat tunggu cuti ka") husbend " ok lik kang siap2 n terus p" 

kol 4.30ptg tu sy lik.sib baik ada kawan opis ni (kak milah nama dia) tumpangkan sy lik umah sb dia kebetulan nk isi minyak utk p MAKAN durian kat DENGKIL..wow besttt nye klu dpt join kawan2 makan durian.wlupun kat umah masih ada durian lg.tp xsonok sb makan xda teman sehantu durian.klu ngan kawan2 best juga.sb yg p makan ptg smlm tu sumenye berhantu dgn durian woooo.haha...tp apa kan DAYA ku xmampu nk join.sumenye kerana sy BERPUASA smlm.

smpi je sy kat bwh blok tu husbend pun smpi sama2 dgn sy.ermm cpt tol bwk moto.risau juga tgk dia cm tu..tp apa leh wat doa byk2 la agak permudahkan jalannye tu.amin.naik umah bersiap serba sdkt.kemas sikit2 umh.teringat si kecik tu xamik lg..so cpt2 la kemas apa yg ptt brng2 keperluan dia nnt.susu, bubur nasi dia, pempers, air panas dan yg last sekali mainan la.apa lg..klu x hbs la dlm kate tu sume benda nk tarik.loteh nk memegang dia..mmng x duduk senyap.
dh smpi alamanda tu kami terus ke tempat yg nk di tuju iaitu kedai camere la..sebelah celcom tu(ayat tu pd sapa2 yg tau saja na hehe)sb hari sebelumnye tu dh p ushar2 dh..dr lowyat KL tu smpi la kat alamanda.servay harga lakatakan.lama juga nk wat keputusan.ermm igt snng ke nak beli barang yg bkn mudah kite akan dpt.lama dh duk nk beli.tp smpn je angan2 tu.sb xbapa nk xpert bab camere2 beso ni hehehe.kene la tanye2 pakar dulu..baru la p tanye kat kedai.kang sah2 kene tipu dgn perniaga.

lama juga duk kat kedai tu.belek2 try2 sikit byk camera yg kami berkenan tu.tolak tambah harga sikit byk erm akhirnya beli juga kami camera tu :).mmng puas hati juga klu sekali tgk dan compare kan dgn harga mmng berpatutan dan amat la berpatutan. 
 pas dh beli camera tu jalan2 tgk barang juga.cadangnya nk belikan almari utk si kenit tu..baju makin byk plak.tp duk pikir nk letak mana la almarinya tu..barang makin b yk lak sejak dh ada meja makan n barang umah yg baru je bertambah kat umah tu.pakir berfikir2 lg nk beli ke x.cume servay harga lagi.
husbend dh dpt tu xcited je tau..sonok sgt..mmng tu yg dia tunggu2 sbnrnye.tp sy xckp la pe2 depan dia.cume perhatikan perangainya saja.xpa la..janji dia gembira.pas ni kene cari satu lg benda utk dia.dh tunggu lama juga benda alah tu.cume belom berkesempatan nk p kedai tu u tk beli.inysaallah xlama lg la tu pasti akan ada di genggaman.

hehehe lepas ni pasti akan jd camereman yg berjaya hahahaha
sory la ye syg...b harap cm tu la.huhu

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...