Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 17 June 2013

Father's Day

Happy Father's Days to all my heroes (My Sayang, Abah, Ayah dan Abang Kandung Kite)
Hope you alls happy always. exspecially for my hubby Cubby. He always in my seol. Love u So much dear

Udah2 nk ucap feeling2 bkn kat sini naik geli dh aku nk menaipnye hehehe..

Smlm we alls together gether sambut Father's days. Jalan2, makan2, chill2. tambahan lak dia baru je balik dr outstation.dh lama rasa nye x jumpe dia.ye la keje mcm tu mmng ssh sikit nk spend time with me n Dania. Sedih juga kadang-kadang tu.Tp bila pikir kan Demi Negara anggap la satu tanggungjawab. Aku berbangga menjadi isteri dia.

so pe2 layan kan je pic2 ni ye..

img1371375614002.jpg

ab1img1371362197584.jpg

Monday, 10 June 2013

Trip to Langkawi

First time bersama family tercinta pergi ke Langkawi...join trip dr Selancar. Mmng best..awalnye teruje tp pertengahan nye semput makkkk tau...dh lama x jln2 sehavy ni. Klu ikut kn xlarat mmng nk tdo je dlm hotel xmo p mana2.tp ikutkn keterujaan tu mmng hilang penat..maklum la org br pertama kali nk jekak kn kaki ke Lankawi..si kenit tu pn mmng seronok je dia pkr..xde pkr lain dh...meragam juga tp sat ja..xlama sb de opah atok n mak si dia..apa2 pn layan la serb sikit pic kat sana ni..

riNDU

Dah lama x menulis di blog ni..terlalu bz dgn kerjaya smpi terlupa utk mengisi masa utk ini.apa nk wat perkara lain lebih mahu kan kederat aku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...