Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Wednesday, 14 July 2010

mcm mcm hal...nasib nasib

dari awal masuk smpi la skrng ni..apa yg x kene pun xtau la.pasti ada je mslh.MCM2 MASALAH!!!!!!TENSION AKU!!!
skrng ni opis ni dh panas panas panas dan panas.lepas sorg sorg,lepas sorg sorg,
ntah la..knp dunia penuh dgn ketidakadilan.tanpa pikirkan perasaan org dan periuk nasi org lain.
sdh juga bila dh 2,3 org pergi, pergi utk selamanya.mungkin tidak akan dtg lg berkhidmat di kementerian ini sob sob sob.. :-( sdh tau.
mula2 bodygaurd, pastu kerani (sambilan) kat sini.
tp sy nk fokuskan cter sy ni kpd kerani(sambilan) kat sini yg merangkap teman pejabat sy kat sini.nama dia hadi.hehehehe "jgn pikir bukan2 tau".
ok cternye cm ni..
minggu lepas ada la dlm 2,3 hari bila dtg kat pat sy yg bertimbun ngan surat menyurat ni, mesti ckp hal keje dia yg byk dan sll stress sb kene press ngan somebody kat sini.besa la xmau ckp nama n mention sapa2 yg beri dia tekanan tu.takut kene GAM blog KESAYANGAN i ni okey!!ahaks(boleh x ckp cm 2 ko?).
alih2 naik je cuti weekand terus xdtg keje.sy mmng xtau cter sbnr pg tu.kebetulan pg isnin tu sy mmng dtg awal.masuk opis tgk pintu x bukak lg.sy igt sy la org yg pertama.dalam hati "ohw hadi x smpi lg kot.xpa la."dh 15 minit sy kat opis xda sorg pn smpi lg.xlama tu tgk abg din smpi. " dh punch utk abg din?(smbil tgk punch kad).......ermm hadi x dtg." sy "a'ah..xsmpi lg agaknya." abg din "dia dh majuk la tu.mungkin dh xdtg smpi bila2...." sy "hah!!!!! yeke?np?dh benti ke?" abg din "sy rasa cm tu la.sb hari jumaat tu dia dh salam2 sume.cume kamu je x sempat dia nk jumpa sb dh lik." sy ".........................."
sy terkejut juga.sb hari jumaat waktu rehat tu dia duk kat belakang tu sambil lepak2 ngan sy.sy nk tdo masa tu.tp dia dh duk lepak terus x jd.sb dia duk sembang2.erm...byk gak dia ckp.siap ckp lg "eh keje kat sini stress ek?"ko jd ke nk benti?" sy " ikut kan nk benti dh..aku dh xtahan duk kat sini.tambah bos cm hapa lg.tp nk kene cr keje lain dulu." hadi "ermm klu ko nk benti kan kite benti same2 nak?tp kene senyap2 la." sy " :-) ...ye la.nnt kite set sama2(dlm hati yeke budak ni.dia ni saje je kot)"
erm tu je la kali terakhir sy berckp ngan dia.nk kata sdh xla sdh..tp rasa juga kehilangan opismatekan.xpa la..mungkin dia akan dpt keje yg lebih baik dr skrng.kat sini pun keje teruk juga.sian juga tgk dia tau.sb byk keje yg dia keje tanggung.bukan keje dia pun kene wat juga.
**SY NK UCAP KAN UTK DIA MOGA BERJAYA DI LUAR SANA..HUHU
*ntah bila la sy akan dpt keje yg lebih baik.berckp cm ni bkn tdk bersyukur pd apa yg sy ada skrng cume nk yg lebih baik dr skrng.amin.

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...