Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Tuesday, 17 January 2012

vanilla coklat

suka x tgk cter VaniLLa CokLat?cter tu setiap hari selasa jam 9 mlm..
pelakonnye of cosss la izara n hero dia x igt la tp peserta rancangan mentor(sbnrnye x igt sapa nama dia).
izara dalam cter tu nama dia (ZARA Ayisha) seorg yg terlalu dimanjakan mama dia smpi nk lipat bj masuk dlm bag pn x reti huhu ada gak ppuan mcm tu kan? hero dia lak leh tahan la ok n pengemas orgnye,,tp mereka berdua ni mmng x sebulu dr kecik lg smpi dh masuk collage still mcm tu lg.dan ni pulak di paksa kawin.parent dorg ni mmng kawan baik dr dulu, masa belajar la ni.konon nye bila dh masing 2kawin nk kan anak tu menjadi menantu masing2.

tp sygnya semalam layan cter tu wift dania je,,husbend biase r keje,,,pg esoknye baru balik
malam birthday lak tu kene tinggal...sungguh tragis :( xpa la demi negara suami ku berjuang..cayok cayok
tp xpa dengan ada nye cter yg menarik di tv3 itu bleh la mengubat lara ku ini hahahaha

jom layan pix2 pelakon vanila coklat
xsabar nk tunggu ep minggu depan dan seterusnya

:p

Wordless Wednesday :::tangan::

hehehe tangan siapa klu anda pandai??
sila menjawab if ada kelapangan masa anda.

Monday, 16 January 2012

1st entry for this year

buat pertama kalinya entry utk TAHUN 2012 ini adalah bertarikh 17 JAN 2012.that on my brithday hokey
hehehe korunk ada???tibe noks jd leser.xmo la jd mcm tu sb nk berazam menjadi yg baik2 saje dr kalangan yg baik2.

rasanya lama juga saya x update blog ni.nk renovation pn blm sempat.hehehe nantikan ek kemunculan wajah baru blog ini.saya sayangkan blog ini cume masa amat mencumburui teman utk berblog.saya sll walk in je blog sy sambil2 tu saya jalan2 cr bahan kat blog2 teman2 blog.

mcm2 cerita dh baca.suka duka.mcm2 la... :) saya tumpang happy klu cerita itu mendatangkan mOOd haPPy. saya juga tumpang doakan yg terbaik buat yg dalam kesedihan.

apa2 pn..sy nk say thanks you to my lovly hubby sb di hari lahir saya yg ke 25 ini dia wat kan satu suprise hehehe apa bendanya nnt i akan update pix nye ok...

da....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...