Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Thursday, 11 March 2010

singgah2..

askum sume..lama x post something kat blog aku yg dh bersarang tenuk ni.bkn apa sejak pindah tempat baru ni agak kesebukan masa.hehe so nk menulis ni kene la tenang n ada masa kit2..sy bkn x bukak lansung blog ni.bukak cume x menulis je.sy just jalan2 tgk blog kawan2.byk gak dorg nye isu semasa.sonok je baca.ada yg tengah gembira ada yg sedih ada yg dalam debaran,haha tp sy cukup tetarik ngan org yg tgh dlm debaran.nk tau debaran apa?
>
>
>
>
>
>
>
tada...nk cter pasal kawan sy dh tunggu hari skrng ni.erm harap dia lebih tabah dan kuat utk hadapi saat manis tu.cm saya hehe.bkn senang nk jd ibu mengandung tau.byk cabaran nk kene hadapi.dan cabaran tu la yg menjadikan pengalaman bg sume ibu mengandung dan tdk akan di lupakan saat2 seperti itu.mungkin hanye dpt rasai sekali saja atau berkali2 (klu yg nk anak ramai la).sy juga merindu saat cm tu tau..sob sob sob sdh kejap..
okek okek okek kite tinggal kat kes tu ek.xmo sedih2 ek.
>
>
>
>
>
>
ye kite cter benda yg menarik sikit dr td.hehehe.nk tau smlm sy rasa sy la org yg paling gembira sb dpt lik awl..apa pun yg terjd sy tetap nk lik awal.lantak r dorg nk kata pa pun kat sy.janji sy tetap nk BALIK.fuul stop.kahkahkah (gelak jahat) eh chop2 bkn lari dr keje okek.sy dpt lik awl sebab BOS XDA.yahuuuu mmng syokk la..bkn senang nk dpt lik shap kol 5.rasa nk lik smlm nk mandi2 n trik bantai n pejam mata kuat2 smpi pagi.tp tu cume angan2 je la...xdapat lg nk kecapi saat2 seperti itu.huhu sy lik awal bkn apa, sb sll lik lewat umah pun dh mcm tongkang pecah dh.xda masa untuk wat sume tu..sy mesti la nk kemas2 umah, masak tuk abag tersyg tu lg, yg paling utama si kecik tu la.nk kene melayan kerenah nye.tp sy xkesah sb bkn byk masa sy bersama ngan dia bila hari keje.ada pun mlm jela.tp dania suke tdo awal.so hanye bebrapa saat jela dpt manje kan dia.erm ssh juga bila dh tukar tempat lain.tp alhamdulillah la sy dh dpt sesuai kan diri kat sini(next n3 sy cter pasal dak2 opis ni ek)harap hari ni pun dpt lik awal.hehehe.
cter lain lak lah
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
huhu nk cter kit pasal 2 minggu yg lepas( ok ke cter ni?ke dh basi??)ah basi x basi..tetap nk cter gak.nk dengar dengar,xnk NYAH kau dr blog ini.wah BAHASA agak kekasaran plak.waduh2 dong maap kay.bergurau tu tandanye syg noks auww :-) syg smpi kiamat.wah dh terambil takeline kak nita plakssss.
ohw berbalik pada cter.klu merapu cukup hebat aku ni.hehe.cm ni cter nye 2 minggu lepas sy danhusben cuti jumaat sabtu ahad.so jumaat tu sy pegi melawat pak cik sy di HKL di sebab kan kanser uah pinggang.so baru lepas wat pemedahan.dh lama masuk.cuem sy je belom p ziarah lg.husben n family yg lain dh pegi sebelum ni.so husben bwk la sy pegi minggu td.sian t gk keadaan dia.dh lama skit.tp xtau apa puncanye.so pe pun layan pic k:
 ni la pakcik i...baru lepas bukak klip kat pat badah tu.ngeri u.
pakcik sy bersama sama kawan2 satu pat keje
euuuuu darah aku cedere parah erkk nk pengsan rasa nye ohw nonononono
2org kesygan aku ni dh bowink bowink lor..xpecialy sikecik montel tu..dh nk start enjintrobo dh tu..tp cepat amik perhatian dia..xbagi nangis.klu x mau HKL ni bergegar dek penangan sore cm petir ni.hadoii xboleh tahan.
esok nye plak sy ada bkn 1 atau 3 tp 2 jemputan majlis.satu kat putrajaya je.umah X-pegawai sy.1 lagik kat umah kawan tenet sy.dia kawin.tarikh lak kebetulan sama.erm terpaksa la sy kene pilih atas pemintaan husben sy.seminggu sy pikir utk bg jawapan apa.serbe salah sy nk wat keputusan.last mlm sabtu tu sambil layan tv husben tanye "dh pilih ke nk pegi yg mana 1?" sy "belum.ikutkan nk pegi dua2."abg"hah?mana leh.sempat ke nk kejar ke PD nnt?"sy "erm ntah la,,ikut pd driver la.hehehe." abg "erm ikut la.jgn nk merungut penat sudah..."sy pun senyum je la.
esok pg nye sy siap2 kemas apa yg ptt than siap2 terus bergerak.TP?????jengjengjeng.....ALAMAK sy xbawak balik kad jemputan puan Rozi.tertinggal kat opis.husben pun x ckp apa2..dia pikir bkn salah dia.huhu.dia pun ckp "kite try cari kay,klu jumpa mkn.xumap kite terus ke PD jela." sy "okek" cari punye cr ada la dlm 1jam.tp hasil nye nk tau apa????SESAT.hadoii cukup seksa mencari.dh xjumpa kami bergegas ke PD plak.nk tau smpi je majlis dh TAMAT.kecewe sekejap sb pengantin pun dh tukar baju.kami lewat gara2 mencari umah pegawai tu le.erm nk wat cm ne.tp sonok gak sb dpt jumap kawan sy yg sy tunggu utk bersemuka.hehehe.sweet sgt.apa pun tahniah buat dia.moga kekal abadi.pic sy bersama dia xda la.sb dania cm besa la.klu p umah org dia agak xselese.lg satu sb panas.so mengamuk la dia.lepas hbs mkn2 sembang kit2 kami pun balik.dh alang2 kat PD tu kami singah sekejap kat teluk kemang.ramai juga la org bermandi manda.kami ni hanye melihat je la..klu kami mandi sapa plak nk pegang dania tu.huhu.so lepak2 n santai2 ke la.apa pun layan pic ni:
blur je muke dia.
 tgk apa tu?
hehe baru betui..tgk kemere
ibu pun nk jugak
lan's family
sama x????????
bye..bye..
hari ahad pula kami sekeluarge melepak di umah je.dania lak cm xbapen k sht.so releks kat umah je la.xp mana2 pun.tp tgh duk releks2 tu kami di kejut ngan berita buruk yg x disangka sangka tau.isterinye meninggal dunia.sy mmng sdh bila terima berita tu.(n3 yg lepas sy ada cter kan hal ni)
~tamat~
jumpa di next n3 kay.daaa

1 comment:

  1. wahh...ni bape kisah dlm 1 cite ni?? pukul habisss...

    gmbr dania yg last tu comei la..kan baguih lau dia senyum sokmo gitu..no,no nangis2...huhuhu...

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...