Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 1 March 2010

fist day

hok hok...start start je dh sedeh n3 kali ni. bukan apa pun sy masih terasa sedih dgn penghijrahan sy ke tempat lain. sungguh duka cite sb pemindahan sy tidak mmbawa apa2 makna kegembiraam buat sy.ntah la.sy sendir xtau knp sy sedih n x gembira bila sy ditukarkan ke tempat lain.sll nye ada org tu klu pindah sonok.tp sy rasa xbest lak.erm apa pun sy bersyukur sb sy masih di perlukan lagi.bak kata husend kesygan sy tu jgn putus semangat.usaha untuk terima perubahan lebih baik dr duduk di takuk yg lama.betul gak ckp dia.
so sy terima dgn hati terbuka wlupun masih ada keberatan hati utk tinggalkan takuk lama tu.sy cube bermuhasabah diri supaya berfikiran positive.
hari ni hari pertama saya di tempat keje baru.staf baru bos baru (ngee sebut bos naik gerun sy ngan dia. serius ma)patition baru n segalanye baru.baru je masuk sy dh terima byk keje.fuh! amat la pening utk mempelajari benda baru..maklum la x biasa lagi dgn keadaan sekeliling.hehe
tugas sy disini adala menjadi pembantu PA kepada PTTK.kat sini sume officer agak sebuk.time keje xda yg duk lepak2 n main2.sorg mmng serius tau.naik gerun nk bersuara.maklum la sy kan org baru.mesti la nk tanye itu ini.telefon toksah kata la..mmng setiap minit berbunyi.xlarat nk angkat.
sy sunyi gak sb dh xdapat nk p pasar ngan kawan2 sy kat BUU tu.sy mesti rindu kat akak opiser kat BUU tu yg sll sembang ngan sy.kadang2 gosip2 gak hahaha tu mmng perkara biasa.harap dia akan cepat dpt keje yang tetap dan lebhi baik dan sesuai ngan kelayakan nye.utk k.yana jgn lupa ye klu ada keje kosong kongsi2 lah ngan kite hehehe (cm la dia baca blog aku ni).
erm apa pun sy tetap berusaha utk jadi perkeja yg terbaik dan cekap.hopely akan menjadi seorg yg terbaik.
 cukup la stakat ni.bubyeeeeeeeeee luv u all
** kata2 ku: jgn mudah putus asa n doa kalian amat lah di perlukan utk sy mendapat sokongan dr belakang.buat abg yg tersyg..thanks sb byk bg support kat bini abg yg byk songeh ni huhu 

1 comment:

  1. ayu, kuatkan semangat ye.. anggap perubahan utk kita lebih maju..

    take care sis!!

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...