Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Sunday, 14 March 2010

my family is coming

heheheheheheheheheheheheheheh
askum...sebelum mulekan n3 ni sy nk sengeh dulu. :-D
bkn apa..nk cter kit ni ptg smlm lepas lik dr amik exam tu sy n husben lepak2 je la kat umah sambil layan cter kat astro.dania lak tdo je.maklum la cuaca sgt best je smlm."HUJAN".sambil2 layan tv sy wat la mkn ptg n sambil2 tu juga sy msg mak sy di kampung.msgnye berbunyi begini "jd ke nk dtg umah?"xlama tu msg sy di balas."ngah siap2 nk p umah hang la ni"elok je sy baca tu rasa nk melompat lompat sy tau.sib baik x wat lagi.klu x malu je ngan dania.hiks.hapy sgt.dh lama rasa nye dorg xdtg.sy pun mmng rindukan mak sy.dh byk hari dh.asyik duk teringat.erm ingat x jd nk dtg.sy mmng dh tanye byk hari kat mak sy tu.tp mak sy kata nnt tanye abah dulu cm ne.xcompem lg.bkn apa sy risaukan dania tu xda sapa nk jaga.sb khamis n jumaat ni pengasuh sy nk cuti muti.dia ada kenduri kawen kat kg dia.erm terpaksa la bg sb sume org dh bg dia cuti.xkan sy xnk bg plak.masalahnye skrng, dania ni dh la xmo kat org.ngan atok dia kat sepang tu pun dia xnk.hai la nasib.np la cm tu.planing2 klu mak sy xjd nk dtg sy nk hntr dania tu kat umah mak mertua sy.tp dia lak cm xnk duduk ngan mak mertua sy tu.sy dh test tinggal kan dia ngan mak mertua sy smlm .tp mak sy kata dia menangis sekuat kuat2nye.risau lak sy cm tu.
erm bila mak sy dtg ni cm lege kit.tp x lege sgt.sb duk pikir nk ke dia ngan family sy ni?sb hari tu lik kg pun dia xnk gak kat mak abah sy.erm ssh ssh.
sambil menantikan kedtgan family sy mlm td kami pun kemas2 la umah kit2 sementera dania dh tdo kan.klu dia jaga mmng x leh nk pegang apa.kene melayan dia je la.kemas2 cek2 kat dapur apa yg kurang than tugas husben la p beli barang.xtau la kedai bukak ke x lg.dh kol 9.nk wat cm ne nkn xnk kene pegi juga.sb beras n bawang dh makin kurang.rasa cm x cukup je utk keperluan dorg ni.ye la sy keje.xdpt nk cuti utk teman kan dorg.sb tu kene belikan juga.cume lauk je la nnt mtk abg p beli kat pasar pg ni.dorg pun dh planing2 nk p jumpa pakcik sy yg masuk HKL hari tu.
dorg mungkin duk seminggu kat umah sy nnt.meriah la kit umah tu.klu x tinggal la 3 ketul je duk dlm umah tu.huhu.sunyi je.tp abah sy akan balik ke kg balik.sb dia ada keje lak kat terengganu.erm ntah la apa keje dia kat sane tu.
tunggu pu nye tungu smpi dh nk terlelap dh sy ni baru dengar tuk tuk tuk tuk bunyi org ketuk pintu."hah dh smpi.abg buka pintu abg" yela takut juga.mana tau bukan kan.leh pertahankan diri dulu.hehehe ada husben ok kit.buka2 tgk dorg.fuh lega.erm besa la danai bkn leh dengar bunyi bising kit.dan dan terjaga.sy tgkkan je dia ngan family sy.nmpk cm ok je.leh tinggal je ni.husben pu n ckp.cm leh tinggal je ni.xnangis pun.sy "ok la tu x nangis.klu nangis risau juga.nk hntr kat sapa"kami sembang kit byk mak pn ckp "p la tdoq.esok keje"sy xpyh ckp mmng mate dh tahap giler nk pejam dh.tp duk pikir dania x tdoq lg ni.mmpus la.bkn senang nk bg tdo.kene tepuk smpi nk longgar skru tangan ni baru dia tdo.
ok la.stakat ni saja cerita sy utk kali ni.sedar x sedar dh bulan 3 di tahun 2010.sekejap je.next month my favourate month.apa2 pun n3 tu coming soon okek?
bye


No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...