Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 15 March 2010

lunch at housing department

erm cm best je ayat kat atas tu.xda pe pun actualy.pic pun xda nk layan.cume nk cterkan sy tghari ni p lunch kat bahagian perumahan kementerian kewangan ni.agak jauh kit selere nye ye.sll sy x turun mkn pun.tp hari ni kawan2 kat sini ajak p mkn kat sane sambil leh kenal2 hehehehe ceh..kenal la sgt ye.maklum la sy dh masuk minggu ke 3 dh keje kat pat baru ni.mcm2 dh yg sy tau dan byk lg yg sy x tahu.sikit2 akan sy tau juga nnt.
erm bebalik pd cter asal sy.kat cafe perumahan tu ada byk gerai tau.dlm 3 atau 4 cm tu la.makanannye xyah ckp la.cm2 leh pilih.3 gerai jual nasi berlauk,satu gerai tu jual goreng2(masakan panas la cthnye: ns goreng, mee goreng dll)masakan nye pun sedap gak.mmer opis yg kata.sy x mkn pn.sy cume beli goreng pisang je.tu pun sedap.lebih sedap dr kat cafe bawah ni ha.
kawasan nye camtik.menarik lg..yg menarik nye bukan apa ada lak org dating kat tepi cafe tu..cm tempat dating plak.maklum la byk kerusi kat taman tu.taman tu nmpk simple tp menarik.cube la pegi.pasti suke.tp xdala teruja okek.sekadar utk beralih angin tu boleh la.ramai gak org mkn kat ctu.
klu la sll cm tu compem gemuk sy ni ha..ni pun minggu lepas p klinik utk cek up dania, sy seperti sll ambil kesempatan utk timbang berat sy la.apa lg.nk tau naik sekilo dr biase.aduh..rasa nk luruh segala anggota.risaunye sy mmng bukan kepalang la..tu baru sekilo.tengok bulan depan lg byk naik.ohw tdk...xmo xmo xmo...xsuke cm tu.pas mkn n sembang serbe sikit kami lik r..takut big boss naik lak.
sebelum lunch td nk tau sapa dtg opis sy?erm xda la org besar..org nye kecik aje.hehehe jumpa abg din opismate  kat atas ni.dia ialah ABG MIE.hhehehe lama x jumpa dia tau sejak arwah meninggal.last jumpa masa kat masjid tu je.pas tu x jumpa dh...klu sy turun bawah tu pg2..mesti dia x sampai lg..ku tghari lak dia dh lik.so xjumpa la.dtg2 dia dengan muke hapy (atau wat2 hapy erm ntah la)tegur sy dgn senyuman cm besa la dia tu...x ngusik sy x sah.hehe tp xpa..dh xkene sll.so xda la sy bising2 kat dia.sll sy sll bising2 kat dia.maap yer abg mie.harap dai tabah.amin

da....


No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...