Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Tuesday, 23 March 2010

semiggu yg bz

hai ...masih kenal ke sy lg??nama sy ayu..umo opsss xnk la bgtau..terasa ketuaan nye..hahahaha apa yg aku merepek ni..fuh...agak bersarang blog sy minggu ni..bkn x kesian.tp keadaan masa yg tidak menentu membuatkan diri xda masa utk menulis.baru nk tulis ada je yg dtg.xpa la...janji ingatan ku terhadap blog kesygan ku ini sentiasa ada.
orait first nk cter la minggu lepas nye aktiviti harian.wlupun keje tu byk sy berjaya gak spen time ngan kawan2 sy kat bwh tu.sy ajak p makan kat perumhan.sonok bila jumpa.byk benda nk sembang.tp sdh juga sb dh x cm dulu.sy dh rasa diri sy jd org yg asing dr dorng.erm apa la nasib sy.kami tdk lagi seperti dulu.xpa la.janji sy masih leh jumpa dorg sume.
byk juga perkembangan tahu pasal opis lama sy tu.ada yg seronok, ada yg xseronok.erm adat latu..masa sy duk sane pun cm tu jaga.ada yg best dan ada yg x best.wlu pun kat sane keje x byk cm tempat sy sekarang sy tetap merindui tempat duduk sy tu.4 thn sudah sy duduk di kerusi dan patisyen sy tu.huhu mungkin skrng dh berubah.tidak lg nama sy.sob..sob..sdh puloks.
firstly buat k.yana:
rindu nk gosip2.hehehe bila jumpa hari tu cter pasal lesen je.perkembangan lain xda la sgt.ntah bila nk tawen nye akak sy sorg ni.erm bi la tanye "nnt erm nnt dh kawen k.yana bgtau la" bila ayat tu nk jd kenyataan.jgn marah ye k.yana klu k.yana terbaca.apa pun ayu sentiasa mendoakan supaya cepat2 la kawen ek..xsabar dh nk tgk bakal suami k.yana ni sapa.huhu buat k.yana jgn sorok2 dh ye.nnt tau juga.
k.ct:
erm tgk dia cm hari biasa.bila jumpa ada je nk cter.mcm2.tp terutama sekali anak la.hahah maklum la kami kan dh jd warga ibu2.so cter ank la.bila lagi nk dpat second bby tu.usaha tangga kejayaan.cayuk2.
k.cma:
ni mmng cool je org nye..no poin to talk about her.sb dia ok je sentiasa.hehe
mama nik plak:
np panggil mama nik??ok meh nk cter ermmm saat semakin genting.harap2 sume akan selamat kay.cume hati2 je skrng ni bila berjalan tu,pandang2 juga di bawah wlupun xbape nk nmpk.huhu.dh tunggu hari dh kawan sy sorg ni.xlama je lagi nk sambut org baru.moga hidup lebih ceria dgn kehadiran bby comel tu.
erm dh hbs cter ngan kawan opis lama kite cter pasal kawan opis baru plaks ahaks.ermm nk mula dr mana ek??erm xpa la..mana2 pun buleh.janji paham memahami ye kawan2.ermmmmmmm cm ne ek okek2..sebenarnye xda pe sgt nk cter detail.sb sy pun masih baru n x bp nk kenal org kat sini.sume ok.cume keje je x ok.huhu..bkn x ok apa.telampau la menimbun2 keje nye..jd takut nk dtg opis.hehe kadang tu stres mak aii mmng x terkata kata.dorg sll kata "ayu ni terlalu serius bila kerja"ayu ni suke diam dr bercakap"apa kan daya sy senyapkan je la.biar membatu dr merapu x tentu pasal.BETUL X kawan2????ada gak masa santai bersama dorg.hehe    makan kat perumahan jugak.hari tu yg bleh lepak2 ngan dorg sb bday girl staf kat sini.mek ti org panggil dia."ucapan utk mek ti hapy bday.moga panjang umo dan dipermudahkan segala urusan"
k la.stakat tu saja la nk cter.nnt bila dh ada cter best lg menarik sy akan update lg.
da..

1 comment:

  1. come join my giveaway..http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/giveaway-birthday-preset-for-my-baby.html

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...