Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Wednesday, 22 December 2010

friends..... :-)


Pg td hujan lebat la juga…rasanya dr mlm td..keadaan skrng kat umah sejuk2 je…smpi ke tulang rasanya…sy dh terperasan skrng ni sy sering xtahan sejuk.np ek???wat muka heran sekejap.

Ok xpa biar kan soklan tu kat situ. Nk cter kit la. Hujan pg td sib baik xlewat lg bgn. Klu tidak musnah la janji ku utk berusaha bgn awal kihkihkih,,,tp perasaan malas tu sentiasa tebal dlm badan saya ni.ermm mcm mana la nk wat bg rajin tu berlawan ngan malas.uuuuuUUUU ada ke cm tu?

Dh la hujan, ssh sikit nk nganto mek kenit tu p umah ummi dia. Kene la hujan setitik dua td. Sian dia. Dia pun cm mls je nk buka mata.kejut pun xmau bgn. Salin lampin pun dia xbgn. Cm na???? Jawabnya xbasuh la punggong dia dia td. Buka lampu secara mengejut kang dia nangis pulak. Sian ank ku itu.. tp xpa sy dh pesan kat pengsuh mandikan dia awal sikit (sb nya kene hujan n ponggong x basuh)

Than sy pun p la keje,,dh la xsalam ngan husbend hari ni. Semua gara hujan pg td. Masing2 dh kalut. Husbend lak p kerja ngan moto. Risau tgk dia. Suh bwk kate xmau katanya. Takut jem. Xpa la…mls nk larang dia. Nnt mula la bebel hiks..

Smpi kat area nk naik parking tu sy ushar dulu sama ada dia blog ke x cm smlm. Geram je smlm. Tp naib badan amat la bertuah. Sib baik x blok,,,klu x malas dh nk naik kate p keje pas ni. Naik bas je la…

Dh smpi wat keje mcm besa la..tunggu juga sapa2 nk turun beli bekpes…tibe2 “ayu jumpa turun café.nk x?” hehehe nk tau sapa?teman baru opis la. Dayah nama dia. Atcely bkn hari baru p sama ngan dia ke café. Rasanya ermm 2 kali. Em ye la..sekali hari tu p café bhgn perumahan ngan dia. N pg td sekali. Turun2 tgk teserempak ngan kawan lama kat BUU dulu. Lama x sembang ngan dia. Sekali dh mula xmau benti lak Mulut aku ni nk berckp ngan dia. Sib baik di halang oleh makanan depan mata kan…klu x smpi tua kot duk ctu sembang hahahaha.

Hari ni kene lik lewat rasanya. Maklum lah dh Ujung tahun ni mcm2 la nk kene wat. Update apa yg ptt. Bz juga ni. Hehe hari2 bz ek…ntah la bila la akan berakhir..ada ke keje yg akan berakhir???melainkan klu dh benti nadi kita hahahaha ermm tp kan  tp kan....erm ada kan nya ni.yg xbestnya gate nk masuk parking tu dh tutup plaks.aduiii aiii masak la sy lik ni cm na. nk p jumpa pengawal tu. segan la. takut pun ada.kene marah cm na?sy kene marah dia balik ke?uit ngerinye...

Hahahahahaahahahahahahahahah….

p/s: kerja itu suatu ibadat.jgn persenda sendaka. ha satu lg ok ke wat tulisan ni?hehe 

1 comment:

  1. haha..kwn buu?sapa ekk??hahaha...

    biasala,lama xjmp, aritu jmp mesti time tgh kalut wt keje..

    tulisan ni br okey sgt2..sedap mata memandang

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...