Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Friday, 17 December 2010

:::::Balik Lambat::::

Hari balik lmbt. Lunch pun cm xlunch. Planning nk makan kat luar ngan husband..alih2 kene ngadap pc lg. hadoii sungguh la berduka cita. Benci sgt yang di rancang x menjadi. Banyak plak keje hari ni. Kelam kabut..dalam satu masa nk wat semua benda. Cam na????

Tapi xpa. Dalam xbest tu ada ug best juga, layan kari kepala ikan sempena birthday pegawai kat sini. Pas makan layan pasar tani kejap. Tu pun cpt2. sb dh nk hujan. Makin kaut je apa yg nk. Xleh la nk lenggang2 pilih barang.

Ni pun baru hbs keje. Bos pun dh lik. So leh la nk buka blog jap. Walaupun terlalu rindu dgn Fb yang dh agak  leyap dr pikiran sejak akhir2 ni. SB nya???? Ha kat opis ni dh kene blok semua laman web social. So xleh la nk buka semua benda alah tu kan.

Xpa la…depa wat cm tu ada sb munasabahnya. Xnak la staf mls2 wat keje. Hahahahaha tp xda Fb pun still malas apa. Emm lmbt plak husband ni smpi. Nk balik je rasanye ni…..

 K la bye n selamat cuti sabtu ahad

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...