Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 5 April 2010

bday boy

HAPY BDAY TO U HAPY BDAY TO U HAPY BDAY TO U HAPY BDAY TO BDAYBOY HPY BDAY TO U......wah sedap x kawan2 i nyanyi..huhu
opss nnt nk wat ucapan dulu.lagi td khas sy nyanyikan utk husbend yg tersyg.semoga dia di rahmati Allah sll.
hari ni hari bermakna husbend sy.harap dia rasa bahagia dgn umur baru ni.hehe dh tua dh dia..yg penting sy muda lg.yahuu..jgn marah ekkkk syg nnt lg cepat rasa tua.
tp nk wat cm ne nk sambut bday, tuan nye BDAY xda.ermm nk wat cm ne org dh sebuk xkan kite menyebuk plak kan kan kan kan????hiks xpa la..bkn dia xlik umah lansung.hari sbtu pun husbend kene keje gak.maknanya weekand  hari tu husbend xda kat umah la...huk huk sdh..p amik lesen pun sorg2 je.dia tinggal sy kat tepi jalan je.pastu terus blah...hahahahaha gurau saja.tp cm rasa cm tu je??huih??erm xpa la..janji sy dh lepas dh L.yahuu.ntah bila sy leh dapat P plak.xsaabr nk hbs kan proses amik lesen ni.eh cter bab lesen sy lak.salah2..kite skrng cter pasal bday boy tu..smlm seharian melepak ngan dania kat umah...layan tv kemas umah sikit2 wlupun xsiap2 keje nye tp nmpk gak la ada perubahan.hihi...bkn apa penat KUANTAN tu masih ada lg..gmbar2 p kuantan pn masih tgh edit2 lg..xsiap lg utk di tepek kat BLoG sy ni.
so smlm sy just wish dia pg2 bute tu ngan sms kat fon.pastu sy tunggu je la kepulangan dia hehehe ptg tu sy dh planing nk ajak dia kuar dating.huhu bkn dating berdua tp BERTIGA.
dlm kol 3 lebih husbend dh smpi umah..bg dia rehat mandi2 n saya cm besa la..bersiap apa yg ptt nnt xda la tertinggal barang2 xpecialy barang keperluan dania klu xda huru hara kami jd nya..
ok la..nk sambung havest tanaman..hihi
bye

1 comment:

  1. selamat hari lahir utk asben ayu.
    ye, makin thn, makin tua...
    so kena makin matang...=)

    semoga dilimpahkan rezeki selalu...aminn..

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...