Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Thursday, 15 April 2010

bby boy(aqel mikail)

sape punye bby boy???erm sy la...hahahaha dlu masa peknen tingin nk bby boy last2 yg kuar bby girl u...auuuuwww xpa la...syukur sgt...dpt bby yg comel2 cm dania tu.huhu.
xda la nk cter pasal bby boy yg kami melawat semlm.smlm sy lik awal sb mmng nk lik awal kan...asyik lik lmbt je sekali kali lik awal la best.lik lewat sll pun bukan nye gaji naik beriban riban pun.kan??kan??kan??husbend pun dtg amik sy smlm kebetulan dia minggu ni lik awal.so leh la jemput sy ni.and kami pun terus p amik dania.dlm perjalanan tu sy rasa cm nk singgah umah kawan sy yg baru bersalin tu.sb umah nye sama blok ngan umah pengasuh anak sy tu.tanye husben dia kata ok..hah apa lg jalan terus la..hehe
smpi je kat umah dia tuk tuk tuk askum...ceh ceh...ek mesti la kan kene bg salam n ketuk pintu kan bila nk masuk umah org..hehehe buka je pintu mata sy dh mencari cari bby boy tu..huh nah ko...terbaring dia kat depan tv tu sambil mate dh kecik2 je nk tito..kecik je...sy apa lg nk p terkam la.nk pegang2 gomol2 bg nangis..hahahha xla..geram tau...suke bau bby.tp kejap je.dania dh ngamuk2 lak nk tito...erm sembang kejap je than dh nk lik..dlm nk lik tu tetibe husbend dia muncul.baru lik beli barang agaknya.tersenyum riang tgk dia.maklumla baru dpt org baru..sonok tgk.cm i la dulu2...hehehe
apa pun hari pegi lagi.ni baru je lik dr umah kawan sy tu..erm sdh sb bby dia dh kene serang kuning.sian tau klu bby kene kuning ni.ptg ni kene p refer hospital.erm klu hospital ni tau2 je la..mesti kene cucuk2 ni amik dh.xsangup sy.mesti skt.sob sob...tringat masa dania dulu.seminggu masuk wad.hari2 cucuk amik drh..ermm.
byk gak td dpt sembang2 ngan dia..siap k.ct n sume kawan2 tolong n ajar cm ne nk nyusu.mmng kecoh la dibuat nye.mcm2 cikgu ada kat ctu td.hahahahaha lawak je bila ingt.
harap adik aqel akan cepat smbuh.amin.

2 comments:

  1. tq sudi dtg melawat...=)

    mmg sengih sensorang bila ingat korg2 dtg melawat n siap ajar cr nk menyusu aritu..

    berfeluh2 i dibuatnya...hihihi...

    nway,thankssss sesgt sbb tanpa sokongan moral korg yg kuat (mmg gila kuat), susu utk aqel xmungkin sbnyk skrg...heheh...

    ReplyDelete
  2. OHW XPA...SUME TU UTK AQELL SI COMEL MOMEL TU..HEHEHEHE JD BUDAK YG HENSEM TAU...AQEL..IBU AYU DOAKAN YG TERBAIK UTK ADIK AQEL

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...