Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 19 September 2011

Rona Roni Jamuan Perpisahan utk AHMAD ALAUNDIN

Bulan 6 yg lepas kat opis ni ada wat jamuan perpisahan utk staf kat sini bersara. Sdh rasa majlis tu. Tp nk wat mcm mana kan…benda tu akan semua laluinya…cume keadaan jek yg berbeza.

Alhamdulillah majlis tu berjalan dgn lancar.


kek!! utk abg din






interprem kit kat majlis ni hehehe tu mek ti my pren






apa-apa je la ni serabut aku tgk!

ucapan kami:- all the best semoga selamat di masa pencen ni.daa

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...