Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 19 September 2011

1 Ramadhan Yang Lalu


Nk ikut..meh nk ajak p masa kebelakang.boleh gtu?hehehe

Hari ni nye n3 smpi la seterusnya n3 sy nk ceritakan kesah yg dh lepas k.harap sudi meluangkan masa bersama n3 n3 saya ni.

Ok fisrt saya nk kongsikan sambutan ramadhan saya tahun ni.setiap thn sblm ni saya akan balik kg utk sambut kehadiran bulan ramadhan. Thn ni lain sikit, sb mak saya dr kg dtg ke rumah kami. Sonok mmng sonok la kan. Bleh sehari sblm puasa kami sekeluarga beriadah di pusat BOLING at alemanda. Fuh! Xpenah di buat org lain. Kami jek yg buat kot hahaha.yg pastinya masih ada lg yg dtg utk bermain boling waktu kami mai tu huhu.

Saya yg xpenah main ni bleh lak try baling. Cubaan pertama n kedua mmng out la kan,,,ke LONGKANg..nk tergelak..gaya dh mcm pro sgt. Ahli keluarga lain ok je. Bleh la dr saya kan…paling xsangka my lovly mum la. Dia kata dia x penah main,,,tp “strike!!!!!!” MMNG XSANGKA LA MAK SY LEH CM TUH KAN
Ok apa2 pn layan pic ni kay:-
 
ha ni dia bdk kenik yg sebuk juga nk baling bola boling.mmng xreti duk diam












ni hero malaya family kami  jeng jeng















ratu2 pn main gak kay
 
 tu dia aksi mom n dad..mmng kalah kami had muda ni hehehe

 AND THE LAST ONE...




 dh loteh main balik wat solat taraweh lew pulak!!!

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...