Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Wednesday, 10 February 2010

5 month

tanggal 9.2.2010 hari tu cukup la danai berusia 5 bulan.sebelum masuk 5 bulan dania kene p cucuk.erm sian dia tau..nangis kuat.ibu pun......................................... :-( nangis juga la..adoii mmng aku xsanggup nk hadap benda2 cm tu.tambah anak lak yg kene.so yg jd mangsa utk pegang dania masa kene cucu tu husbend la sapa lg.aku mmng belom cukup kuat utk temankan dania.ntah bila la akan bersesia dgn sume ni.ohw tidakkkkkk..rasanye klu aku yg pegang silap2 misi tu yg kene cucuk utk 5bulan.hahahahahaha..
kami pegi ptg,,husben cuti..dia sempat lg pagi tu p tukar alarm kate kat P15.sy lak sebuk kat opis.sb kene jaga kat PA Timbalan.apa kan daya.arahan.kene la turutkan juga.wlu cm ne sekali pun tetap kene wat juga.pening juga jd PA ni.bos ni macam2 perangainye.sib yg saya jaga ni ok la gak.tp sll bg ayat penin lorr kat sy.smpi kepala otak dh jd ting tong ****&&&$$$##@@@@@bla bla bla...cm tu la otak sy 2,3 hari lepas.sb tu nk tulis kat blog ni cm malas n xdak mood.huh?!!..kol 1.30 sy cabut meninggalkan opis.tu pun lewat.ingt nk lik umah dulu.mandi2 n wat apa yg ptt..tp  xsempat.terus p ambik dania n pecut ke klinik.smpi sane erm cm besa la klu p klinik kerajaan ni.dh nama pun kerajaan mmng xsah klu xda Q.tunggu punye tunggu sembang punye sembang ngan ibu2 kat ctu nama danai di panggil.dh dpt no bilik teurs p kat area tu.than apa yg kami kene buat????...apa lg tunggu lg la smpi no naik.cukup la menyesak kan kepala hotak aku ni.ngan runsing dania dh nk mengamuk.dh busan duk di tempat yg sama saja.man aleh tahan.bila enjen danai dh nk start baru la no naik.p la bili no 36 ang dok panggil minta timbang berat n tinngi.nk tau berat dania berapa skrng?? erm berat 7.05kg tinggi ............(hadoii lupa plak hehe nnt sy update tinggi dia ek)dok pun ckp sume normal n cantik.hehe kembang kejap.cume dia pesan ruam lapin perlu di cegah.erm tu la maslahnye.ruam ni dh berlarutan.kami pun masih mencari cr utk mengekang permasalah ini.wah..ayat xhengat.
kol 5 baru siap sume hal kat klinik tu.than lik umah terus bg danai ubat demam n mandikan serta tdokan dia.erm sian dia sy tgk.xsanngup weh..akhirnye kami berdua pun terbongkang.hehe..

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...