Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 4 January 2010

sebuk..rugi..sedih..

askum..
  Rasanya dh lama x update blog..rindu utk update tu ada.tp masih x kesempatan sb sy sebuk dgn family yg dtg utk smbut new year kat sini..setiap hujung tahun umah kami mmng jd umah pecutian bg kuarge tau..TAPI nak di jadikan cter yg xbape nk lawaknya tahun lepas saya sambut tahun baru kat KL..mmng tgk dr umah pn leh tgk bunga api memancar di langit..tp kali ni sy n sume family sambut kat putrajaya coz umah pn kat sini kan.sy baru je beberapa bulan pindah sini.so tahun ni kami sambut kat putrajaya la.punya semangatnya kami keluar n g jejalan..sy sudah sementinya hampa la..xdpt nk tunggu kol 12 tu..hanya tunggu kat umh je layan tv n sambil2 tunggu bunga api.adik  n abg sume dh turun p kat jambatan depan umah sy tu utk tunggu bunga api..mmng ramai la org kat ctu..kene halau ngan polis pn still hati tegar utk tunggu n lihat bunga api kat ctu.huhu..dan dgn terkezutnya dan lawaknya pd tepat kol 12tghmlm apa yg terjadi xterjadi..paham kah anda?hahahahha bg y gelak dulu.sebenatnya xda apa pn yg terjd.hanya riuhan bunyi hon kereta kerana jem nk balik krn bunga api x da pn.mmng menyedihkan..sy hanya mmpu tolong tgkkan je la.
Saya rasa rugi sgt pd mlm tu sy xtunggu pn saat bulan gerhana.mmng rugi la sy n husben.dr pg 31hb tu sy dh ckp ngan husben nk tgk gerhana tu..tp sudahnya..sy sudha pn di ulit mimpi masa bulan tgh gerhana.maklum la bila dh jd ibu ni byk perkara perlu dilakukan,,so tenaga kene la kumpul selagi ada kesempatan haha..
Sebut pasal 2009 byk kengangan pahit manis yg sy dan husben lalui.dan bila masuk 2010 ni sy rasa sedih.bila tiba masanya sy akan pergi jua.ntah apa la nasib sy selepas ini..

p/s: maaf la ye xda pic utk new year 2010 pasalnya bby mengamuk nk tido..so kene la beri perhatian yg mendalam kat dia harharhar





No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...