Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Friday, 8 January 2010

hari sedih vs hari gembira


haLOOOOOOOOO....HEHE
saja nk kejutkan sume2 reader kay.apa pn layan.
di pagi jumaat yg indah ni sy dtg keje dgn bergitu tekun kerana hari ini ada jamuan HURAYY..nk tau majlis apa??hiks.majlis perpisahan pegawai (kak ros nama dia)dan baday party bulan januari utk kakitangan warga opis sy(terdiri drpd sy, cik balqis,pn fariza and the only man en shazrill yg vary the...).dgn permulaan hari yg seperti biasa, smpi je opis sy bekpes,pas bekpes terus p umah abg opiser kat bahagian ni utk tolong dia MASAK hahaha.sy dan akak opis ni pn p la umah dia..tolong apa yg ptt.penat jd tukang masak ni tau.bkn senang.
tang tung tang kami bertiga kat daput tup tup dh kol 11.15pg.kira ok la smpi2 jer terus melantak kan.tp tiba kami di sana kami pn wat la serba sikit persiapan.tgk2 org yg nk di raikan perpisahan tu xtau pn dia akan di raikan hahahha klaka x..masih ada kah keadaan seperti tu?erm??
apa pn bila dh smpi je org yg di raikan kami pn start la memasing ambik makanan.bila dh keyang ada la sesi ucapan2 n POTONG KEK fuh aku mmng berdebar.bkn tkt kat kek tp xpenah cm tu.dh lama x sambut2 bday ramai2.tu yg naik segan.naik keras tangan nk pegang  pisau potong kek.hehe
ucapan perpisahan pn mmng leh sentap hati dan jantung..cukup mengharukan..dh la sy merangkap PA dia..tp xpa la..dia pegi bukan utk apa..dia pegi utk mulakan tugasan yg baru..di sini nk ucap kit lah kat dia "wish u gook luck n happy with your family.panjang umo jupa lg"
buat yg smbut bday lak hpy bday..n pnjng umo mrah lah lg rezeki.for me umo dh makin tua..terasa tuanya..hahahaha




potong kek..bday lmbt lg tp dh potong kek.ok ke?apa pn kek mmng best..


saat yg mmng sdh..ucapan cukup mengharukan..aku pn nk tangkap leleh waktu dan ketika itu zup zup sdh.(ada ka nangis bunyi cm tu?)
 
terimalah k.ros kenangan dr kami warga BUU..


zassssssssssssss
nk tdo lew..bob beyyyyyyyy
tp nk havest tanaman kat farmvill dulu..mokcik kayo yahooooo
hep hep hureyyy hep hep hureyyyy

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...