Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Monday, 15 July 2013

lagu raya??!!

baru puasa hari ke 7 dh kedengaran lagu raya. apa la radio ni..mls la nk mention radio apa kan.nnt teros panas blog aku ni ha..xnk lah mcm tu.hidup biar lah sederhana lebih baik dan lebih bahagia wink..wink..DJ lak siap suh pemanggil nyanyi lagu RAYA.mcm dh xsabo nk raya lak rasanya..haisshh.tunggu la 20 hari berpuasa baru leh pasang..kan lebih afdhal hehehe 

xkesah la..bila dengar lagu raya mula la risau prepairation utk raya satu hapa x wat lagi. mcm mana niiiiiiiii!!!!!! sayang apa perlu kite buat?perlu ke tunggu saat2 akhir utk cr segala bagai??
ermm hanya mampu mengeluh sepanjang hari utk menantikan masa yang sesuai utk mencr..

buat masa sekarang kene sebuk pikir hal keje je,,sementara anak tiada di rumah leh la tumpukan lebih sedikit utk kerja. ;P ckp mcm pekerja yang cemerlang dan berdidikasi ngeeee dh la ayu xyah nk perasan sgt.mcm la bgs sgt puiiihhh 

anyway aku harapkan sesuatu yg alin untuk tahun ini..sll klu last minit mmng susah nk dptkan saiz dengan warna yang aku nakkan.bila dh bekeluarga ni agak ssh nk dptkan warna yang sedondon utk ahli keluarga...

cintahatisayang wink..wink...

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...