Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Sunday, 22 April 2012

COUNTDOWN FOR ANNIVERSARY'S MR.&MRS AZLAN

WAHHH!!!!! sempena ngan anniversary kami pada 26 April ni saya nk tukar nama blog ni kepada nama MRS. ALAN ok x kawan2?hehehe excited rasanye..rasanye nk tukar juga sekali ngan header blog ni ha.dh lamo den nk tukar tp tertukar2 lg..aku nk sentuhan dr sorg blogger ni.mmng terkenal gak la blogger ni dgn hasil tangan dia utk edit blog bagai ni. cakap je nk yg mcm mana, insyaallah pasti akan tertunai.yg penting bahan kene betui2 detail lor..

bila ye?erm need more time to do this works.xboleh la nk ambil ada jek..nk bg org sonok n suka baca blog kita kene la semangat sikit bila nk edit..perah seperah perahnya la otak ni utk keluarkan hasil yg kreatif.

tp mcm xda mood lak nk wat semua tu sb feeling lebey kat hari yg bakal hadir tdk lama lagi ni. xda la suprise mana pn.cume sekadar utk meraikan nye sahaja.tp blm dpt masa yg sesuai utk di luangkan bersama sama. pada tarikh 26hb tu husbend lak keje luar.so kene la cr hari lain. ok la kan drpd xda lansung.

hadiahnye dh lama aku beli.ada la kot dalam sebulan yg lalu.masih belum digunakan lg. :) hope this week leh la.kene bykkan doa supaya husbend de masanya utk aku n dania nnt.

attention: another 2 days.......for our anniversary

Daisypath Anniversary tickers

3 comments:

  1. tahniah..semoga berkekalan berpanjangan

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...