Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Tuesday, 27 March 2012

UMAI with my FrezzZ

HEHEHE psst..psst...psst

tdkan aku tibe2 rasa nk p layan lunch meal at UMAI kat MONUMEN putrajaya.masuk ni dh 3 kali aku p lepak kat sana..PERTAMA kali aku p ngan suami tercinta dan adik aku tp masa tu mkn mlm...second aku p bwk abah n adik aku mkn tghari and ini yg ketiga kalinya...

kali ni aku p ngan opismate, akibat terlalu bosan dgn menu di cafe kementerian ni aku pn terasa nk berubah angin seketika. kebetulan plak ada sorg opismate aku ni ngah preknan.so tekak org preknan ni kadang kala tak menentu...sll gak dgr dia merungut pasal menu cafe kementerian ni.sian lak tgk dia.sooooooooo tanpa membuang masa aku ngan pantas call dia teros menyatakan hasrat hati kecil ku ini.

Tidak lupa juga teman baik ku itu...xajak kecil pula hatinya..so kami bertiga pn pergi la sana sambil layan2 makanan kat UMAI.

Dalam duk ngah layan makanan tu dpt satu panggilan dr Abang yg satu2nya abang kandung yg aku ada tu..ntah apa dia nk...sb xsempat jwb.aku call balik bertanyakan tujuannya.

me: awatnya?
abang: aku kat depan umah ang ni..ang dh rehat?
me:aku ngah rehat la ni..tp kat luar.
abang:kat mana?ni aku nk p nilai..tp br igt nk ajak makan.
me:alaaaa aku dh ngah makan...dh nk hbs pn.
abang:xpa la...tp pinjam RM20
me:ok meh la sini.
abang:ang kat mana eh?
me:aku kat yg menara api tu.klu dr rmh aku kita tgk bunga api mmng kita nampak la menara tu (sambil tangan menunjuk arah)
abang:kat mana ek?jap2 ni aku kene Uturn dulu pastu kona mana?
me:kona kanan than teros n ada simpang belok kanan pastu teros je smpi jumpa tempat parking.
abang: ok

jumpa kat kawasan parking and teros sembang2 menyembang adik beradik pastu bg wet teros blah sb masa aku x bp nk cukup utk sembang lama2.tp dia berjanji utk dtg jumpa aku kat rumah nnt.

aku pn bergegas ke maje makan td.hbskan minuman aku yg mmng fuh sedap (milo umai je kot) hiihii than teros byr and blah!!

ok bye aku pn nk blah

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...