Google+ Followers

ada org datang la..wat kopi bujang..sila minum2 dulu

hit counter

Perjalan Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers

::Perkembangan Permata Hati Kami::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sila Klik Laju2 Ye ehik! :)

Search This Blog

Wednesday, 18 May 2011

April Penuh Makna


Emm xkesah la kan org nak kata saya ni lapok ke apa ka…cter dh lama masih nk di kenang2..hehe

Apa pun sy mmng nk cter kan kisah2 sy sewaktu di bulan 4 lalu,,mung keadaan dan masa saya masih mendengkikan hidup sy utk menjadi blogger tegarrrRRRRRRR…. :)

Ceritera :-

4/4/11-tiada hari yg lebih baik utk di raikan melainkan hari lahir sang suami tercinta.fuh!!ayat jiWANNNGGGG KeratTTTT ni wakahkahkah

Tiada la apa sgt kami wat pada hari tu…cume makan bersama.tp di umah je.sb esok nk keje.dia pun xbapa nk larat utk keluar.tiada hadiah yg terbaik melainkan kasih syg saya pada dia dan ucapan “selamat ulang tahun dan panjang umur serta dimurahkan rezeki”

Actualy sy x sempat nk prepair hadiah..tp xkesah la yg penting bkn tunggu birthday utk beri hadiah..hari2 lain pun ok gak kan.

13/4/11-PaPSMEAR penah dengar ke?mesti kaum2 wanita atau lebih mendorong kepada kaum ibu la ek…mesti penah dengar kan...yang pastinya skrng sy dh mengalami ujian itu.

Ueuuwwwww menakutkan tau pada mulanya…sblm sy pergi sy dh wat appointment siap2…so semakin dekat tarikh tu semakin la berdebar sy ni…kadang tu smpi x lena tdo memikirkan apa yg dia akan wat kat kita nye tuuuuuuuut tu…aiyooo.

Tarikh tu sy mmng amik sama ngan tarikh dania cek up klinik. So senng la kan…xyah p byk kali kan.tau2 je la klinik kesihatan ni…ramai n agak slow sikit.perlukan kesabaran bila menunggu turn tu kan.

Tiba masanya sy pun di panggil.masuk misi pun tanye la ada ambil perancang keluarga?sy pn jawab “ohw tidak” ok xpa isi borang than buang apa yg ptt dan baring ok.

>>>>>>>>>>>>selapas beberapa saat dia kelebek>>>>>>>>>

Aduiiii nk kata sakit x la sgt…tp sakit juga and bleeding sikit…sikit je la…
Perasaan:->>> agak pobia la nk p wat lg.result sy 3 bulan selepas baru leh tau.agak berdebar ye puan2 dan tuan2 sekalian..sama2 la kita nantikan result nye nnt ek?  

26/4/11- HAPPY ANIVERSARY yg ke 3.yehuu alahamdulillah akhirnya sy dan suami dapat pertahankan masjid yg kami bina ni…selama 3 tahun kami bersama tiada apa yg x susah.semuanye ssh.tp syukur Tuhan itu Maha Kuasa.segala kesusahan dan pahit getir dlm rumahtangga kami boleh harungi tanpa ada rasa curiga antara satu sama lain.kasih syg kami juga lebih kukuh dan sentiasa bersemadi di hati kami.sy sll berdoa biar la kami sentiasa kekal dan bahagia ke akhir hayat kami amin…

Utk anak ku….ku harapkan kamu sentiasa bersama kami wlu ssh atau senang.jd la anak yg soleh dan solehah.baik.sopan santun.beriman kpd ALLAH S.W.T dan berjaya dalam kejaya.

**itu sahaja ceritera bulan 4….

No comments:

Post a Comment

www.google.com, www.yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...